Opleidingen

Opleidingen

Voor beginnende blaas- en slagwerkleerlingen heeft de KBH een opleidingstraject ontwikkeld. Muziek maken is leuk, maar het is nog veel leuker om samen muziek te maken! Het is gezellig, maar je leert er ook erg veel van. Samen repeteren werkt zeer stimulerend. Het opleidingstraject is er daarom op gericht om zo snel mogelijk samen muziek te maken. Het uiteindelijke doel is om mee te kunnen spelen in het Groot Harmonieorkest (GHO) of de Melodie Percussiegroep (MPG).  

Wil jij ook muziek maken? 

Afhankelijk van je leeftijd kan je met een van de trajecten starten.

4-6 jaar (groep 1, 2 basisschool): Beginnerscursus 1 muziek

6-9 jaar (groep 3, 4, 5 basisschool): Beginnerscursus 2 muziek  (AMV)

Vanaf 7 jaar: Muzieklessen bij de KBH of les via het Kunstenhuis

Groep 5: PiMM!-orkest

Word lid van onze vereniging! Onze leden krijgen 15% korting op het lesgeld bij het Kunstenhuis. Ook kunnen leden van onze vereniging een instrument bij de vereniging huren. Leerlingen die nog niet meespelen in het Klein Harmonieorkest krijgen gratis een instrument in bruikleen (mits voorradig).

 

Beginnende muzikanten

Na 3-6 maanden les op blaasinstrument kun je naar het Leerlingen Harmonieorkest (LHO)

Na ongeveer 1 jaar les slagwerk  kun je naar de Opleidings Melodie Percussiegroep (OMPG) of het Leerlingen Harmonieorkest (LHO).

 

Na circa 3-4 jaar les

Als je ongeveer 3-4 jaar les hebt op je instrument mag je mee gaan spelen in het Klein Harmonieorkest (KHO) en/of de Melodie Percussiegroep (MPG).  

 

Hafa B niveau of hoger (vanaf circa 6 jaar les)

Muzikanten met HaFa B niveau of gelijkwaardig mogen meespelen in het Groot Harmonieorkest (GHO). Voor fluiten en hobo’s geldt HaFa C niveau of gelijkwaardig.  

 

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl.

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange