Start muziekcursussen SuperKids en AMV Kids

Op woensdag 4 maart gaan de nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids van de Koninklijke Bilte Harmonie van start. Kinderen uit groep 1 en 2  van de basisschool kunnen deelnemen aan Superkids en kinderen uit groep 3 t/m 5 aan AMV Kids.

Bij de cursus SuperKids maken de kinderen in 10 lessen spelenderwijs kennis met muziek, zang en dans. Met leuke liedjes en spelletjes leren de kinderen zo de grondbeginselen van de muziek.

Ook maken ze zelf muziek op klokkenspel en andere instrumenten. De lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 14.30 – 15.15 uur.   

AMV Kids is een muzikale basiscursus ter voorbereiding op muzieklessen op een instrument. De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en oefenen met noten lezen. Ook zang, maat- en ritmegevoel en improvisatie komen aan bod. Zo worden de AMV Kids enthousiast gemaakt voor muziek en kunnen ze uiteindelijk een bewuste keuze maken voor een instrument. De lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 15.15 – 16.00 uur.

De lessen worden gegeven door muziekdocente Joke Firet van Muziekschool De Bilt-Zeist. Locatie:

Het Lichtruim (Planetenplein 2 in De Bilt). De eerste les is een proefles. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl.

Start muziekcursussen SuperKids en AMV Kids

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  |