SuperKids en AMV Kids van start op 1 september 2022

Cursussen SuperKids en AMV Kids starten 1 september 2022

Op donderdag 1 september starten de nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids van de Koninklijke Biltse Harmonie. Kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool kunnen deelnemen aan Superkids en kinderen uit groep 3 t/m 5 aan AMV Kids.

Bij de cursus SuperKids maken de kinderen in 16 lessen spelenderwijs kennis met muziek. Met leuke liedjes en spelletjes leren de kinderen zo de grondbeginselen van de muziek. Ook maken ze zelf muziek op klokkenspel en andere instrumenten. De lessen zijn op donderdagmiddag van 15.15 – 16.00 uur.

AMV Kids is een muzikale basiscursus ter voorbereiding op muzieklessen op een instrument. De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en oefenen met noten lezen. Ook zang, maat- en ritmegevoel, instrumentaal spel en improvisatie komen aan bod. De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.30 – 17.15 uur.

De lessen worden gegeven door Simon Duim van de Muziekschool De Bilt-Zeist. Locatie: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in De Bilt). De eerste les is een proefles. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl.

SuperKids en AMV Kids van start op 1 september 2022

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange