Biltse Proms

 KBH presenteert “Biltse Proms” 

Wat krijg je als je twee steengoede zangers, swingende dj’s en zo’n 80 muzikanten een podium geeft om heerlijke muziek te maken? Juist, dan krijg je de Biltse Proms! 

Op zaterdagavond 8 oktober gaat het dak eraf in de sporthal van het H.F. Witte Centrum in De Bilt Dit spetterende promsconcert voor jong en oud wordt afgesloten met een after-party. Het publiek kan rekenen op een gevarieerde avond met een mix van musicalmuziek, popmuziek, meezingnummers en bekende klassieke werken. Vocale solisten zijn Iris Verhoek en Charly Luske. De muziek wordt verzorgd door de Koninklijke Biltse Harmonie. 

Zangeres Iris Verhoek heeft al vaker met de KBH opgetreden, bijvoorbeeld met het Promsconcert in 2019, maar ze is vooral bekend als winnaar van The Voice Kids in 2017. Charly Luske heeft ook met The Voice of Holland meegedaan en is naast zanger ook tv-presentator, acteur, producent en musicalster (o.a. The Passion en We Will Rock You). 

Bezoekers kunnen staand of zittend genieten van de solisten en muzikanten. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje welke tijdens het concert in de zaal verkrijgbaar zijn. Na het concert kan er nog verder gedanst worden op muziek gedraaid door Dj’s Dike and Lion. Kaarten voor het concert kosten € 20,- en zijn te verkrijgen via https://events.flextickets.nl/event/biltse-proms. 

Biltse Proms

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange