AMV Kids

AMV Kids

Voor leerlingen van groep 3 t/m 5 (leeftijd 6-8 jaar) organiseert de KBH in samenwerking met de Muziekschool De Bilt-Zeist AMV Kids! Dat is een vervolg op de eventueel gevolgde cursus SuperKids. AMV (Algemene Muzikale Vorming) is een basiscursus en biedt een goede  voorbereiding voor het volgen van muzieklessen op een instrument. Het doel van AMV onderwijs is om de leerlingen enthousiast te maken voor muziek en hen vervolgens te stimuleren om instrumentaal muziekonderwijs te gaan volgen.

Onder begeleiding van een gediplomeerde AMV docent maken de leerlingen een bewuste keuze voor het instrument dat ze eventueel willen leren bespelen. Tijdens de AMV lessen worden diverse blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de leerlingen kennis met het notenbeeld. De cursus duurt 10 lessen. De eerste les (woensdag 4 maart 2020) is een proefles.

De lessen worden gegeven in Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven).

De docent van AMV Kids is Joke Firet-Stegeman. Joke studeerde Hobo en Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Zij is docente aan de Biltse Muziekschool, waar zij naast muziekcursussen voor jonge kinderen ook instrumentale lessen ook geeft. Zij is koordirigent en werkt als vakleerkracht op verschillende basisscholen.

Wie: kinderen uit groep 3 t/m 5 van de basisschool (leeftijd 6-8 jaar)
Wat: een basiscursus Algemene Muzikale Vorming (10 lessen)
Wanneer: woensdag 15.15-16:00 (start 4 maart 2020, met proefles)
Waar: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven)
Wat kost het: €92,50 voor 10 lessen van 45 minuten

Vragen over de AMV Kids en aanmelden bij Suzanne Jeurissen, e-mail naar opleidingen@biltseharmonie.nl.

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  |