AMV Kids

AMV Kids

Voor leerlingen van groep 3 t/m 5 (leeftijd 6-8 jaar) organiseert de KBH in samenwerking met de Muziekschool De Bilt-Zeist AMV Kids. Dit is een vervolg op de eventueel gevolgde cursus SuperKids. AMV (Algemene Muzikale Vorming) is een basiscursus en biedt een goede  voorbereiding voor het volgen van muzieklessen op een instrument. Het doel van AMV onderwijs is om de leerlingen enthousiast te maken voor muziek en hen vervolgens te stimuleren om instrumentaal muziekonderwijs te gaan volgen.

Tijdens de AMV lessen worden diverse blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de leerlingen kennis met het notenbeeld. Maat- en ritmegevoel, luisteroefeningen, instrumentaal spel en improvisatie komen aan bod. De cursus duurt 16 lessen en start twee keer per jaar (in september en in januari/februari). Neem gerust contact op om vrijblijvend een proefles te volgen. Zolang er plek is, is het mogelijk om later in te stromen in een cursus.

De lessen worden gegeven in Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven) door Simon Duim van de Muziekschool De Bilt-Zeist.

Wie: kinderen uit groep 3 t/m 5 van de basisschool (leeftijd 6-8 jaar)
Wat: een basiscursus Algemene Muzikale Vorming (16 lessen)
Wanneer: donderdag 16.30-17:15 (start 26 januari 2023)

Waar: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven)
Wat kost het: €159 voor 16 lessen van 45 minuten

Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Suzanne Jeurissen, e-mail: opleidingen@biltseharmonie.nl.

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange