SuperKids!

SuperKids!

SuperKids is gericht op leerlingen uit groep 1 en 2 van de basisschool (± 4-6 jaar). Het doel van SuperKids is om kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met muziek. Dit gebeurt door middel van spelletjes, verhalen en oefeningen die allen betrekking hebben op muziek en beweging. De SuperKids leren de grondbeginselen van muziek door het spelen van gehoor-, geheugen-, concentratie- en reactiespelletjes en door het spelen met en luisteren naar geluiden en klanken. Plezier is daarbij natuurlijk een belangrijk aspect! Bij de SuperKids wordt het enthousiasme voor muziek gewekt.

De kinderen hebben 16 weken lang les op donderdagmiddag van 15:15-16:00 uur. De lessen worden gegeven door Simon Duim van de Muziekschool De Bilt-Zeist in Het Lichtruim (Planetenplein 2) in Bilthoven. De cursus duurt 16 lessen en start twee keer per jaar (in september en in februari). Neem gerust contact op om vrijblijvend een proefles te volgen. Zolang er plek is, is het mogelijk om later in te stromen in een cursus.

Na afloop van de SuperKids kunnen de kinderen doorstromen  naar de Algemene Muzikale Vormingslessen. Bij de AMV-lessen worden blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de kinderen kennis met het notenbeeld.

Wie: kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (4–6 jaar)
Wat: een muzikale cursus
Wanneer: donderdag 15:15-16:00 (start 1 september 2022)
Waar: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven)
Wat kost het: € 149,50 voor 16 lessen

Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Suzanne Jeurissen, e-mail: opleidingen@biltseharmonie.nl.

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange