SuperKids!

SuperKids!

SuperKids is gericht op leerlingen uit groep 1 en 2 van de basisschool (± 4-6 jaar). Het doel van SuperKids is om kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met muziek, zang en dans. Dit gebeurt door middel van spelletjes, verhalen en oefeningen die allen betrekking hebben op muziek en beweging. De SuperKids leren de grondbeginselen van muziek door het spelen van gehoor-, geheugen-, concentratie- en reactiespelletjes en door het spelen met en luisteren naar geluiden en klanken. Plezier is daarbij natuurlijk een belangrijk aspect! Bij de SuperKids wordt het enthousiasme voor muziek gewekt.

De kinderen hebben 16 weken lang les op vrijdagmiddag van 15:45-16:30 uur. De lessen worden gegeven door Annelies van Gorp van de Muziekschool De Bilt-Zeist in Het Lichtruim (Planetenplein 2) in Bilthoven. De kosten, voor 16 lessen, zijn €149,-. De eerste les (vrijdag 11 september 2020) is een proefles.

Na afloop van de SuperKids kunnen de kinderen doorstromen  naar de Algemene Muzikale Vormingslessen. Bij de AMV-lessen worden blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de kinderen kennis met het notenbeeld.

Wie: kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (4–6 jaar)
Wat: een muzikale cursus
Wanneer: vrijdag 15:45-16:30 (start 11 september 2020, met proefles)
Waar: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven)
Wat kost het: € 149,- voor 16 lessen

Vragen over de SuperKids en opgeven bij Suzanne Jeurissen, e-mail naar opleidingen@biltseharmonie.nl

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  |