SuperKids!

SuperKids!

SuperKids is gericht op leerlingen uit groep 1 en 2 van de basisschool (± 4-6 jaar). Het doel van SuperKids is om kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met muziek, zang en dans. Dit gebeurt door middel van spelletjes, verhalen en oefeningen die allen betrekking hebben op muziek en beweging. De SuperKids leren de grondbeginselen van muziek door het spelen van gehoor-, geheugen-, concentratie- en reactiespelletjes en door het spelen met en luisteren naar geluiden en klanken. Plezier is daarbij natuurlijk een belangrijk aspect! Bij de SuperKids wordt het enthousiasme voor muziek gewekt.

De kinderen hebben 10 weken lang les op woensdagmiddag van 14:30-15:15 uur. De lessen worden aangeboden in samenwerking met de Muziekschool De Bilt-Zeist en worden gegeven in Het Lichtruim (Planetenplein 2) in Bilthoven. De kosten, voor 10 lessen, zijn €92,50. De eerste les (woensdag 4 maart 2020) is een vrijblijvende  proefles.

Na afloop van de SuperKids kunnen de kinderen doorstromen  naar de Algemene Muzikale Vormingslessen. Bij de AMV-lessen worden blaas- en slagwerkinstrumenten geïntroduceerd en maken de kinderen kennis met het notenbeeld.

De docent van AMV Kids is Joke Firet-Stegeman. Joke studeerde Hobo en Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Zij is docente aan de Biltse Muziekschool, waar zij naast muziekcursussen voor jonge kinderen ook instrumentale lessen ook geeft. Zij is koordirigent en werkt als vakleerkracht op verschillende basisscholen.

Wie: kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (4–6 jaar)
Wat: een muzikale cursus
Wanneer: woensdag 14:30-15:15 (start 4 maart 2020, met proefles)
Waar: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in Bilthoven)
Wat kost het: € 92,50 voor 10 lessen

Vragen over de SuperKids en opgeven bij Suzanne Jeurissen, e-mail naar opleidingen@biltseharmonie.nl

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  |