PiMM!-orkest van start met proefles

Op dinsdagmiddag 6 februari start het nieuwe PiMM!-orkest voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool.  In het PiMM!-orkest leren de kinderen samen muziek maken op een blaasinstrument of slagwerk en vormen ze samen een orkest. De kinderen hoeven vooraf geen muziekles te hebben gehad. Ze kunnen kiezen uit klarinet, trompet, saxofoon, slagwerk, trombone of bariton. De eerste les op 6 februari is een vrijblijvende proefles (wel vooraf aanmelden).   

PiMM! staat voor Plezier in Muziek Maken. Dit is een nieuwe en uitdagende muziekmethode voor kinderen. In het PiMM!-orkest leren de kinderen onder deskundige begeleiding noten spelen en lezen, ze leren verschillende ritmes spelen en spelen ze samen bekende liedjes. 

De kinderen spelen 15 weken samen op dinsdagmiddagen van 14.30 – 15.30 (met uitzondering van de schoolvakanties) in De Harmonie, Jasmijnstraat 6B in De Bilt. Het project wordt afgesloten met een spetterend slotconcert in juni. Ook zal er tussentijds op zondag 7 april een optreden geven tijdens de nationale Kindermuziekweek. 

Wil je meedoen aan de proefles, meld je dan aan via opleidingen@biltseharmonie.nl. Voor meer informatie over en inschrijvingen voor het PiMM!-orkest zie www.biltseharmonie.nl

PiMM!-orkest van start met proefles

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  | KvK-nummer: 40476652

Secured By miniOrange