SuperKids en AMV Kids van start op 10 september 2021

Nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids van start in september

Op vrijdag 10 september 2021 gaan de nieuwe cursussen SuperKids en AMV Kids van de Koninklijke Biltse Harmonie van start. Kinderen uit groep 1 en 2  van de basisschool kunnen deelnemen aan Superkids en kinderen uit groep 3 t/m 5 aan AMV Kids.

Bij de cursus SuperKids maken de kinderen in 16 lessen spelenderwijs kennis met muziek. Met leuke liedjes en spelletjes leren de kinderen zo de grondbeginselen van de muziek. Ook maken ze zelf muziek op klokkenspel en andere instrumenten. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 15.45 – 16.30 uur.

AMV Kids is een muzikale basiscursus ter voorbereiding op muzieklessen op een instrument. De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en oefenen met noten lezen. Ook zang, maat- en ritmegevoel en improvisatie komen aan bod. Zo worden de AMV Kids enthousiast gemaakt voor muziek en kunnen ze uiteindelijk een bewuste keuze maken voor een instrument. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 16.30 – 17.15 uur.

De lessen worden gegeven door Annelies van Gorp van de Muziekschool De Bilt-Zeist. Locatie: Het Lichtruim (Planetenplein 2 in De Bilt). De eerste les is een proefles.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen via opleidingen@biltseharmonie.nl.

SuperKids en AMV Kids van start op 10 september 2021

Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt  |