» Links   » Leden login

» Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.

Concertreis Polen | Klein Harmonieorkest   Op uitnodiging van het jumelage comité maakt het Klein Harmonieorkest (KHO) van 21 t/m 26 mei 2015 een concertreis naar Mieścisko (Polen). In deze feestelijke week wordt de 20-jarige stedenband met De Bilt gevierd. Daarnaast vinden in mei 2015 verkiezingen plaats (25 jaar democratie) in Polen en de (her)verkiezing van burgemeester Banaszynski in Mieścisko. Op 21 mei reist het orkest af naar Mieścisko, op 22 mei repeteert het orkest met de jonge muzikanten van het orkest uit Mieścisko en op 23 en 24 mei geven ze twee concerten en wordt er een speciale activiteit georganiseerd. Maandag 25 mei gaan de leden van het KHO op excursie en dinsdag 26 mei reizen ze weer terug naar De Bilt. De orkestleden van het KHO logeren in Mieścisko bij gastgezinnen.

Verkoop mooie wijnen voor KBH-Lustrumfeest 115 jaar   In 2015 viert de KBH haar 115-jarig bestaan met allerlei muzikale activiteiten. Uiteraard kunt u dit feest met ons mee vieren, en tegelijkertijd onze vereniging steunen. De KBH heeft nl. speciale lustrumwijn in de aanbieding waarvan de opbrengst ten gunste komt van de vele Lustrumactiviteiten, waar ook u van mee kunt gaan genieten. Deze wijnen kunt u bestellen via de leden van de KBH (via het Bestelformulier) óf kopen bij Whisky- en Wijnhandel Verhaar in Bilthoven (whiskyshop.nl). U heeft maar liefst keuze uit rood, rosé of wit, en alle drie zijn het uitstekende wijnen!

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2015       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 20-04-2015
Google Analytics Alternative