» Links   » Leden login

» Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.

Muziekmarathon

Oud-leden, Vrienden, donateurs en zusterverenigingen worden van harte uitgenodigd om zaterdag 24 januari as. tijdens het Marathon Muziekfeest bij de speciaal voor hen georganiseerde recepties aanwezig te zijn:

16:00 uur  Zusterverenigingen

19:00 uur  Avondreceptie oud-leden

21:00 uur  Vrienden, donateurs en familie

Naast deze specifieke tijdstippen bent u natuurlijk de gehele dag van harte welkom om te komen kijken en luisteren en/of te bieden op de veiling. Vanaf 21:00 uur sluiten we de muziekmarathon graag samen met u gezellig af onder het genot van een hapje en een drankje.

De muziekmarathon vindt plaats in ons gebouw De Harmonie, Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt.

Verkoop mooie wijnen voor KBH-Lustrumfeest 115 jaar
In 2015 viert de KBH haar 115-jarig bestaan met allerlei muzikale activiteiten. Uiteraard kunt u dit feest met ons mee vieren, en tegelijkertijd onze vereniging steunen. De KBH heeft nl. speciale lustrumwijn in de aanbieding waarvan de opbrengst ten gunste komt van de vele Lustrumactiviteiten, waar ook u van mee kunt gaan genieten. Deze wijnen kunt u bestellen via de leden van de KBH (via het Bestelformulier) óf kopen bij Whisky- en Wijnhandel Verhaar in Bilthoven (whiskyshop.nl). U heeft maar liefst keuze uit rood, rosé of wit, en alle drie zijn het uitstekende wijnen!

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2015       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 22-01-2015
Google Analytics Alternative