» Links   » Leden login

» Contact

Welkom bij de
KONINKLIJKE BILTSE HARMONIE!

Welkom op de website van de Koninklijke Biltse Harmonie! De Koninklijke Biltse Harmonie heeft zich sinds de oprichting in 1900 ontwikkeld tot toonaangevende muziekvereniging. Dankzij de grote aanwas van jeugdige muzikanten is de vereniging ondanks haar hoge leeftijd springlevend. Naast muziek maken op hoog niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier/vriendschap mag de KBH zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen! Kijk op deze website, lees meer over onze geledingen en ontdek wat de KBH voor jou kan betekenen.

Rabo Clubkascampagne
De KBH doet weer mee met de Rabo Clubkascampagne! Dit jaar met als doel om geld in te zamelen voor het muziekweekend in het lustrumjaar. We hopen dat veel leden van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug de KBH steunen en zo een bijdrage leveren aan dit grootse spektakel.

Ben je klant bij de Rabobank Utrechtse Heuvelrug, ouder dan 18 jaar, en wil je meedoen aan de Rabo Clubkas Campagne? Controleer dan vóór 1 oktober 2014 of je lid bent van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Dit kan met internetbankieren via het tabblad ‘uw gegevens’. Ben je nog geen lid? Dan kun je als klant gratis lid worden via de website van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Met de stemcode die je begin oktober krijgt kun je dan je stemmen uitbrengen op de KBH. De stemperiode loopt van 15 oktober t/m 31 oktober.

Voorverkoop mooie wijnen voor KBH-Lustrumfeest 115 jaar.
In 2015 zal de KBH haar 115-jarig bestaan vieren met allerlei muzikale activiteiten. Maar u kunt nu al beginnen met vieren, en tegelijkertijd onze vereniging steunen. De KBH heeft nl. speciale lustrumwijn in de aanbieding waarvan de opbrengst ten gunste komt van de vele Lustrumactiviteiten, waar ook u van mee kunt gaan genieten. Deze wijnen kunt u bestellen via de leden van de KBH (via het Bestelformulier) óf kopen bij Whisky- en Wijnhandel Verhaar in Bilthoven (whiskyshop.nl). U heeft maar liefst keuze uit rood, rosé of wit, en alle drie zijn het uitstekende wijnen!

Koninklijke Biltse Harmonie. 1900 - 2014       /       Jasmijnstraat 6B, 3732 EC De Bilt       /             Laatste Update: 21-09-2014